ISI Clean, uw schoonmaakbedrijf in Best

Voelt u zich ook op zijn best als uw woon- en/ of leef omgeving écht schoon is. Een frisse en hygiënische omgeving zorgt voor optimaal comfort, een gastvrije omgeving en een prettige uitstraling. Goede schoonmaak is dan ook essentieel. Toch wilt u hier niet dagelijks mee bezig zijn. U wilt dat dit tot in de puntjes geregeld is en u hier geen omkijken meer naar heeft. Dát is precies wat wij voor u kunnen realiseren. Een zorgeloos schone omgeving!

 

De schoonmaak van uw kantoor, showroom, winkel, onderwijsinstelling of woning in Best verzorgen wij tot in de puntjes. Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende offert of meer informatie: +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

 

Schoonmaakbedrijf ISI Clean is het schoonmaakbedrijf in Best voor bedrijven én particulieren.

 

ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN IN BEST

Schoonmaakwerkzaamheden/ reguliere schoonmaak: Een schoon en fris werkplek is niet alleen productieve omgeving maar is een waar visitekaartje naar uw relaties en bezoekers. Onze medewerkers verzorgen bij u de dagelijkse schoonmaak aan de hand van een werkplan op maat. Deze stellen vast op basis van uw wensen en de schoonmaakbehoeften van uw pand.

 

Huishoudelijke hulp: Genieten van een schone en frisse woning, zonder de zorg van het huishouden? De huishoudelijke hulpen van ISI at Home (onderdeel van ISI Clean) verzorgen vakkundig uw huishouden. Dat is genieten!

 

Glazenwasser: Heldere, streeploos schone ramen, wie kijkt daar nu niet graag door? Onze glazenwasser stappen met plezier voor u op de ladder. Ook voor de schoonmaak van glazen wanden, liften, koepels. Voor bedrijven en particulieren.

 

Diepte reiniging sanitair: Het sanitair is een druk bezocht ruimte. U wilt dan ook dat deze ten alle tijden schoon en fris is. Dat het vrij is van vuil en bacterien. Hiervan bent u gegarandeerd met onze speciale diepte reiniging.

 

Gevelreiniging: Vuil, aanslag en mos kunnen de gevel van uw bedrijfspand of woning ontsieren. Dit verstoort niet alleen het aanblik van gevel, maar kan ook leiden tot permanente schade (en daarmee waardedaling leiden). Goede, vakkundige gevelreiniging voorkomt dit.

 

Vloeronderhoud: Uw vloer heeft een sterke invloed op de uitstraling van uw woning de uitstraling van pand of woning. Goed en frequente reiniging zorgt ervoor dat de levensduur van uw vloer verlengd wordt en er altijd stralend bij ligt!

 

Ontruimingen: Uw woning vakkundig, snel en discreet laten ontruimen. Wij staan voor u klaar! Van het afvoeren van huisraad tot het bezemschoon opleveren van de woning.

 

Industrieel reiniging: Industriële reiniging verkleint het risico op bedrijfsongevallen en productievertraging. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers optimaal hun werkzaamheden kunnen verrichten.

 

Keuken reiniging: De regelgeving vanuit de overheid m.b.t. keukenhygiëne is streng. Goede schoonmaak is dan ook essentieel.Wij zorgen ervoor dat u iedere inspectie met vertrouwen tegemoed kunt zien.

 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR IN BEST.

Ons werkgebied strekt ons uit ver buiten Best. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Noord-Brabant, Limburg en België.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdienstverlening in Best en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

 

Schoonmaakbedrijf ISI Clean is aangesloten bij de landelijke branchevereniging SIEV.

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag:      09:00 - 17:00

Dinsdag:         09:00 - 17:00

Woensdag:    09:00 - 12:00

Donderdag:   09:00 - 17:00

Vrijdag:           09:00 - 17:00

CONTACTGEGEVENS

 

Daalakkersweg 2 - 190

5641JA Eindhoven

 

Tel:  ++31(0) 40 720 08 15

Email: info@isi-clean.nl

 

KVK:   63027739

BTW:   NL855061418B01

Bank Rabo:  NL87 RABO 0318 1821 57

CONTACTFORMULIER

Kunnen wij u even niet te woord staan, vul dan onze contactpagina in op de website of laat een voicemail bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.