ISI Clean, uw schoonmaakbedrijf in Geldrop

Een schone en frisse omgeving, dat zorgt voor een goed gevoel. In een schone omgeving zijn we productiever en ervaren we meer wooncomfort. Kortom, een schone omgeving draagt actief bij aan een prettig woon- en werkklimaat en is van groot belang.

 

De schoonmaak van uw kantoor, showroom, winkel, onderwijsinstelling of woning in Geldrop tot in de puntjes geregeld hebben? Met vakkundige en toegewijde medewerkers, professioneel materiaal en hoogwaardige producten verzorgen wij graag de schoonmaak van uw pand of woning in Geldrop.

Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende offert of meer informatie: +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

 

WIJ BIEDEN VOOR IEDERE SCHOONMAAKVRAAG IN GELDROP  EEN OPLOSSING

 

Schoonmaakwerkzaamheden/ reguliere schoonmaak: Een schoon en fris werkplek is niet alleen productieve omgeving maar is een waar visitekaartje naar uw relaties en bezoekers. Onze medewerkers verzorgen bij u de dagelijkse schoonmaak aan de hand van een werkplan op maat. Deze stellen vast op basis van uw wensen en de schoonmaakbehoeften van uw pand.

 

Huishoudelijke hulp: Echt wooncomfort begint bij een schone en frisse woning! Uw huishouden is bij ons in betrouwbare handen. Uw huis altijd schoon dankzij ISI at Home (onderdeel van ISI Clean).

 

Glazenwasser: Ramen die streeploos schoon zijn. Dat heeft uitstraling!. Ook voor de schoonmaak van glazen wanden, liften, koepels gaan wij graag voor u de ladder op.

 

Diepte reiniging sanitair: Vuil en bacteriën op moeilijk bereikbare plekken zijn nare ziekteverspreiders. Ondersteun de dagelijkse schoonmaak van uw sanitair met een periodieke dieptereiniging. Dan is schoon, ook écht schoon.

 

Gevelreiniging: Vuil, aanslag en mos kunnen de gevel van uw bedrijfspand of woning ontsieren. Dit verstoort niet alleen het aanblik van gevel, maar kan ook leiden tot permanente schade (en daarmee waardedaling leiden). Goede, vakkundige gevelreiniging voorkomt dit.

 

Vloeronderhoud: Uw vloer heeft een sterke invloed op de uitstraling van uw woning de uitstraling van pand of woning. Goed en frequente reiniging zorgt ervoor dat de levensduur van uw vloer verlengd wordt en er altijd stralend bij ligt!

 

Ontruimingen: Uw woning vakkundig, snel en discreet laten ontruimen. Wij staan voor u klaar! Van het afvoeren van huisraad tot het bezemschoon opleveren van de woning.

 

Industrieel reiniging: Industriële reiniging verkleint het risico op bedrijfsongevallen en productievertraging. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers optimaal hun werkzaamheden kunnen verrichten.

 

Keuken reiniging: De regelgeving vanuit de overheid m.b.t. keukenhygiëne is streng. Goede schoonmaak is dan ook essentieel.Wij zorgen ervoor dat u iedere inspectie met vertrouwen tegemoed kunt zien.

 

WIJ ZIJN UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN GELDROP EN OMGEVING

Ons werkgebied strekt ons uit ver buiten Geldrop. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Noord-Brabant, Limburg en België.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdienstverlening in Geldrop en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

 

Schoonmaakbedrijf ISI Clean is aangesloten bij de  branchevereniging SIEV.

 

 

JA, IK ONTVANG GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag:      09:00 - 17:00

Dinsdag:         09:00 - 17:00

Woensdag:    09:00 - 12:00

Donderdag:   09:00 - 17:00

Vrijdag:           09:00 - 17:00

CONTACTGEGEVENS

 

Daalakkersweg 2 - 190

5641JA Eindhoven

 

Tel:  ++31(0) 40 720 08 15

Email: info@isi-clean.nl

 

KVK:   63027739

BTW:   NL855061418B01

Bank Rabo:  NL87 RABO 0318 1821 57

CONTACTFORMULIER

Kunnen wij u even niet te woord staan, vul dan onze contactpagina in op de website of laat een voicemail bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.