ISI Clean, uw schoonmaakbedrijf in Nuenen

Een schone omgeving, dat is pas echt comfort! Wij zorgen ervoor dat u iedere dag kunt werken en wonen in een heerlijk frisse en opgeruimde omgeving in Nuenen.

 

Wij verzorgen de schoonmaak van uw bedrijf- of kantoorpand, showroom, school of woning. Onze schoonmaakdienstverlening in Nuenen gaat verder dan het enkel aanbieden van schoonmaakdiensten. Wij bieden schoonmaak op maat, service en een onbezorgd gevoel.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers staan voor u klaar! +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

 

ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN IN NUENEN

Schoonmaakwerkzaamheden/ Reguliere schoonmaak: U ontvangt uw klanten en gasten toch het liefste in een schone en frisse omgeving? En wat voor invloed denkt u dat opgeruimdheid van de werkplek heeft op de productie van uw medewerkers? Uw bedrijfspand in Nuenen verzorgen wij tot in de puntjes!

 

Huishoudelijke hulp: Gun uzelf het gemak van professionele huishoudelijke hulp. ISI at Home, huishoudelijke hulp voor particulieren. Betaalbaar en betrouwbaar. Uw woning in Nuenen altijd schoon dankzij ISI at Home.

 

Glazenwasser: Ramen die helder schoon zijn, dat heeft uitstraling! Wij verzorgen de reiniging van het glaswerk van uw bedrijfspand of woning. Streeploos en fris, gegarandeerd! Ook voor de schoonmaak van glazen wanden, liften en koepels.

 

Diepte reiniging sanitair: Goede reiniging van uw sanitair voorkomt de verspreiding van bacteriën en andere ziekteverwerkers. Dieptereiniging ondersteunt de dagelijkse schoonmaak van uw sanitair.

 

Gevelreiniging: Vuil, aanslag en mos zorgen voor een grauwe sluier op de gevel van uw woning of bedrijfspand.  Dat is niet alleen ontsierend, maar leid vaak tot permanente schade aan de gevel. Periodieke reiniging voorkomt dit.

 

Vloeronderhoud: De levensduur van een vloer verlengd u door regelmatig en vakkundig onderhoud. Voor jaren plezier van uw vloer.

 

Ontruimingen: Uw woning vakkundig, snel en discreet ontruimen? Wij verzorgen het van A tot Z. Van het afvoeren van huisraad tot het bezemschoon opleveren van de woning.

 

Industriële reiniging: Voorkom bedrijfsongevallen en zorg voor een schone en veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

 

Keukenreiniging: De regelgeving vanuit de overheid m.b.t. keukenhygiëne is streng. Wij zorgen ervoor dat u iedere inspectie met vertrouwen tegemoet kunt zien.

 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR IN NUENEN EN OMGEVING

Ons werkgebied strekt ons uit ver buiten de grenzen van Nuenen. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Noord-Brabant, Limburg en België.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdienstverlening in Nuenen en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

 

Schoonmaakbedrijf ISI Clean is aangesloten bij de landelijke branchevereniging SIEV.

 

JA, IK ONTVANG GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag:      09:00 - 17:00

Dinsdag:         09:00 - 17:00

Woensdag:    09:00 - 12:00

Donderdag:   09:00 - 17:00

Vrijdag:           09:00 - 17:00

CONTACTGEGEVENS

 

Daalakkersweg 2 - 190

5641JA Eindhoven

 

Tel:  ++31(0) 40 720 08 15

Email: info@isi-clean.nl

 

KVK:   63027739

BTW:   NL855061418B01

Bank Rabo:  NL87 RABO 0318 1821 57

CONTACTFORMULIER

Kunnen wij u even niet te woord staan, vul dan onze contactpagina in op de website of laat een voicemail bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.