ISI Clean, uw schoonmaakbedrijf in Oirshot

Iedere dag een frisse en schone omgeving om in te wonen en in te leven. Daar zou u toch zó voor tekenen? Wij realiseren het met plezier en vakkundigheid voor u in Oirschot en omgeving. Wij zijn schoonmaakbedrijf ISI Clean en verzorgen de schoonmaak van uw bedrijfspand, kantoor of woning tot in de puntjes. Dit doen we met toewijding en oog voor schoonmaakdetail. Waarom? Omdat u een schone en frisse omgeving verdiend.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak in Oirschot? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Onze medewerkers staan voor u klaar! +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

 

ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN IN OIRSCHOT

Schoonmaakwerkzaamheden/ reguliere schoonmaak: Een schone omgeving draagt actief bij aan de productiviteit van uw medewerker en zorgt voor een mooi visitekaartje richting uw klanten en bezoekers. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er iedere dag fris en verzorgd bij staat.

 

Huishoudelijke hulp: Een actief leven en geen tijd voor het huishouden? Geen enkel probleem! ISI at Home (onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean) neemt het huishouden u uit handen. Professionele schoonmaak voor particulieren, ook in Oirschot.

 

Glazenwasser: Vuile ramen, dat is geen gezicht. Onze vakkundige glazenwassers gaan voor u de ladder op en wassen al uw ruiten en koepels streeploos schoon. Ook voor de schoonmaak van glazen wanden, liften en koepels.

 

Dieptereiniging sanitair: Goede reiniging van uw sanitair voorkomt de verspreiding van bacteriën en andere ziekteverwerkers. Dieptereiniging ondersteunt de dagelijkse schoonmaak van uw sanitair.

 

Gevelreiniging: Wordt de gevel van uw woning of bedrijfspand ontsiert door vuil, aanslag of begroeiing? Wist u dat dit kan leiden tot blijvende schade aan uw gevel? Laat deze zo snel mogelijk reinigen. Periodieke reiniging voorkomt dit.

 

Vloeronderhoud: Wilt u jarenlang plezier van uw vloer? Dan is goed en regelmatig onderhoud essentieel. Het voorkomt (permanente) schade of laat uw vloer stralen!

 

Ontruimingen: Wij verzorgen de ontruiming van uw woning van A tot Z. Vakkundig, discreet en snel. Van het afvoeren van huisraad tot het bezemschoon opleveren van de woning.

 

Industrieel reiniging: Een bedrijfsongeval, u moet er niet aan denken. Een schone werkomgeving is een veilige omgeving.

 

Keukenreiniging: De regelgeving vanuit de overheid m.b.t. keukenhygiëne is streng. Wij zorgen ervoor dat u iedere inspectie met vertrouwen tegemoet kunt zien.

 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR IN OIRSCHOT EN OMGEVING

Ons werkgebied strekt ons uit ver buiten Oirschot. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Noord-Brabant, Limburg en België.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdienstverlening in Oirschot en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

 

Schoonmaakbedrijf ISI Clean is aangesloten bij de landelijke branchevereniging SIEV.

 

 

JA, IK ONTVANG GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag:      09:00 - 17:00

Dinsdag:         09:00 - 17:00

Woensdag:    09:00 - 12:00

Donderdag:   09:00 - 17:00

Vrijdag:           09:00 - 17:00

CONTACTGEGEVENS

 

Daalakkersweg 2 - 190

5641JA Eindhoven

 

Tel:  ++31(0) 40 720 08 15

Email: info@isi-clean.nl

 

KVK:   63027739

BTW:   NL855061418B01

Bank Rabo:  NL87 RABO 0318 1821 57

CONTACTFORMULIER

Kunnen wij u even niet te woord staan, vul dan onze contactpagina in op de website of laat een voicemail bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.